Consultanta si asistenta

Departamentul vanzari-marketing ofera in permanenta sfaturi si informatii utile, competente, analizeaza cerintele si gradul de satisfactie al beneficiarilor in vederea dezvoltarii unor relatii de parteneriat si colaborare reciproc avantajoase.

Proiectare  

Realizam configuratii complexe, bazate strict pe necesitatile beneficiarilor. Gasim solutii pentru orice gen de locatie indiferent de complexitatea proiectului. Scopul nostru este de a imbunatatii confortul dumneavoastra, iar fiecare proiect este personalizat conform nevoilor expuse. Indiferent ca vorbim despre confortul de acasa sau cel de la serviciu, pentru noi este acelasi lucru.

Instalare

Pentru confortul dumneavoastra am dezvoltat un sistem de instalre la cel mai inalt nivel de profesionalism in variate solutii constructive, cu punere in functiune a echipamentelor oferite la parametii doriti, cu oameni bine pregatiti interesati de multumirea beneficiarului.

Service

Atat in perioada de garantie cat si in post garantie, intretinerea instalatiilor este asigurata 24 / 7. Piesele de schimb sunt originale si intotdeauna in stoc. Echipamentele oferite se monitorizeaza cu personal operativ si prompt pentru ca dumneavoastra sa va bucurati de un confort de durata. Pentru a onora promptitudinea, AS CLIMA va pune la dispozitie si serviciul de permanenta 24 / 7, cu un timp limita de reactie de maxim 3h de la solicitare.

Pentru a putea indeplini acest deziderat, avem nevoie de la dumneavoastra de:

- definirea corecta si exacta a dorintelor si necesitatilor dumneavoastra privind problemele pe care noi le putem rezolva: climatizare, incalzire, ventilatie si distributie a aerului prin tubulaturi 

- increderea in corectitudinea si profesionalismul echipei AS CLIMA

Meritati sa va desfasurati activitatea sau sa va relaxati intr-o atmosfera creata dupa dorintele dumneavoastra. Colaborati cu noi si veti fi un beneficiar multumit!

 

CONFORTUL DUMNEAVOASTRA CONTEAZA PENTRU NOI !